KARÁCSONYI AJÁNDÉK AKCIÓ: KIÁLTÓ SZAVAK – FALINAPTÁR 2023

5000 Ft

Rendeljen most 1db  KIÁLTÓ SZAVAK – FALINAPTÁR 2023-t és egy 3 hónapos NEXUS TV alap csomag tartalom hozzáféréssel ajándékozzuk meg!

Bármely ajándék 10 000 Ft feletti vásárlása esetén egy 3 hónapos NEXUS TV Extra tartalom hozzáféréssel és NEXUS KLUB tagsággal ajándékozzuk meg!

20 000 Ft feletti vásárlás esetén: + 1 db “100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” DVD-t adunk ajándékba!

Ha vásárlási összege meghaladja az 50 000 Ft-ot: + 1 db “100 ÉVVEL TRIANON UTÁN” DVD-t adunk ajándékba és + vállaljuk a belföldi kiszállítás költségét!

 

Az AKCIÓ 2022.október 05-től 2022. december 20-ig tart! tart!

 NEXUS TV  – JOGOD VAN AZ IGAZSÁGHOZ!

Kategória:

Leírás

Információ:

A Naptárak, Könyvek, DVD-k megrendelhetők postai kiszállítással, vagy átvehetők személyesen itt: 1149  Budapest,  Várna utca 12-14  II. emelet 210.  26-as kapucsengő.

Nyitvatartás: 12 – 19 óra között 

LEVELEZÉSI CÍM:  szamlazas@nexustv.hu  info@nexustv.hu

TELEFON: +36 70 850 81 28,+36 31 200 8723

Kiáltó, figyelmeztető szavak a múlt időkből, amelyek gyakran feledésbe merültek.
Kiáltó, figyelmeztető szavak a múlt időkből, amelyek talán elgondolkodtatnak.
Kiáltó, figyelmeztető szavak a múlt időkből, amelyek talán segítenek megtalálni a helyes és szükséges cselekvést.
“Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet Kovács Nemes Lászlónak, azért a rendíthetetlen és önzetlen munkájáért, hogy saját szerkesztésű műveivel alkotó módon hozzájárul ahhoz, hogy minden igaz magyar ember egyre pontosabban és pontosabban megtudja, megismerje honnan jöttünk, hol vannak a gyökereink, mi is az igaz történelmünk, melyek az évszázados hagyományaink, milyen különleges az anyanyelvünk és a régi írásmódunk, a rovásírás. Ez az egyetlen esélyünk, ez lehet egy szilárd alap ahhoz, hogy elinduljunk felfele abból a lehúzó mocsárból, ahova alantas külső érdekek nemzetünket emberöltőkön át süllyesztették.E művek között válogatva a legnehezebb maga a választás, hiszen ahogy kezébe veszi őket az emberfia, a legszívesebben az összes változatból szeretne birtokolni egy-egy példányt.A Szeretet Ünnepének közeledtével, jó szívvel ajánlanám hát ajándékként ezeket az alkotásokat minden igazi magyar karácsonyfa alá. Olvasgassák kicsik és nagyok, merítsenek belőle hitet, reményt, erőt, becsületet és szeretet, abban a mindennapi küzdelemben, ami hosszú idő óta folyik ellenünk.Mert: ” Aki nem tudja honnan jön, oda vezetik, ahova akarják.” dr. N.L.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KARÁCSONYI AJÁNDÉK AKCIÓ: KIÁLTÓ SZAVAK – FALINAPTÁR 2023” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük